Welkom bij 123tuinmachine.nl de webwinkel voor uw tuinmachine

Stiga Autoclip 125

De Autoclip 125 kan een gebied aan van max. 600 m².  De li-ion batterijen maken het mogelijk om met 1 lading 2 uur te maaien  De Autoclip 125 kenmerkt zich door het RVS 4-tandsmes met maaibreedte van 25 cm.  Geavanceerde navigatiesystemen leiden de robotmaaier binnen het afgebakende gebied en zorgt dat het gazon er perfect uit gaat zien. 

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1.099,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

Stiga autoclip 125 robotmaaier

De unieke Stiga Autoclip robotmaaier

Stiga robotmaaiers zijn nog niet heel lang op de markt. Wel is de robotmaaier die Stiga ontwikkeld heeft een bijzondere robotmaaier. Het is namelijk voor deze robotmaaier niet nodig om de perimeterdraad te installeren. In de Stiga Autoclip robotmaaier zit namelijk een sensor ingebouwd die zelf het gazon detecteert. Dit is uniek voor deze robotmaaier. Om de Stiga Autoclip robotmaaier te laten maaien plaatst u eenmalig het laadstation in uw tuin, de Stiga autoclip robotmaaier doet daarna zelf de rest.

Stiga Autoclip grassensor

Het unieke aan de Stiga Autoclip robotmaaier is de grassensor. Met deze grassensor kan de Stiga Autoclip voelen wat zijn ondergrond is. Als de Stiga Autoclip robotmaaier voelt dat de robotmaaier van het gras afrijdt dan zal de Stiga Autoclip omkeren om op het gras te blijven rijden. Ook zitten er sensoren in de Stiga Autoclip om te voorkomen dat de robotmaaier tegen obstakels zoals bomen aanrijdt. Als de Stiga Autoclip robotmaaier een obstakel tegenkomt dan zal de robotmaaier omkeren zodat uw bomen en andere obstakels en uiteraard de robotmaaier zelf geen schade oplopen.

Stiga Autoclip laadstation

De Stiga Autoclip robotmaaier is een volautomatische maairobot en wordt geleverd met een laadstation. Als de accu van de Stiga Autoclip leeg raakt dan zal de robotmaaier zelf de weg terugzoeken naar zijn laadstation. Als de accu van de robotmaaier weer volgeladen is dan zal de Stiga Autoclip zijn werk vervolgen.

Stiga Autoclip installatie

De Stiga Autoclip robotmaaier heeft een unieke grassensor, hierdoor is het niet nodig  om perimeterdraad rond uw gazon te leggen. De grassensor ziet waar het gras is en of het gemaait moet worden, op deze manier bepaalde de Stiga Autoclip waar gemaaid moet worden en zal de robotmaaier niet onnodig maaien. Perimeterdraad is alleen noodzakelijk als u niet afgebakende bloembedden in uw tuin heeft staan.

Stiga Autoclip regensensor

De Stiga Autoclip robotmaaier beschikt over een regensensor die de robotmaaier uitschakeld als het gaat regenen of bij een te hoge luchtvochtigheid. Het uitschakelen van de Stiga Autoclip robotmaaier tijdens regen verlengt de levensduur van de messen. Messen raken namelijk sneller bot van nat gras maaien, daarnaast worden hierdoor ook bruine plekken in uw gras voorkomen.

Stiga Autoclip accu

De Stiga Autoclip robotmaaier heeft een onderhoudsvrije Lithuim-ion accu (Li-ion) van 25 volt en 6.9 amp. De levensduur van de accu is afhankelijk van het gebruik, Li-ion accu's staan bekend om de goede kwaliteit en de lange levensduur.

 

Vermogen Stiga autoclip 125

Maximale grasoppervlakte 600 m²
Type motor Brush
Nettogewicht 12,2 kg
Voltage batterij 25,2 V
Type batterij Lithium-Ion
Aantal batterijen 2
Batterij capaciteit 6,9 Ah
Arbeidstijd (+/-20%) 2h
Laadduur 1,5h
Laadsysteem Automatisch
Lader 29,3V - 5,0Ah

Maaisysteem

Type Mes 4 tanden / 8 hoeken
Aantal messen 1
Maaibreedte 25 cm
Maaihoogten 25-65 mm mm
Messnelheid Modulair, 3000-4000
Maaisysteem Random
Maaisnelheid 18 m/min
Intelligent maaisysteem Spiraal
Detectiesensor gemaaid gazon Ja
Terug naar oplaadstation Via draad / bounced
Regensensoren Ja
Max. gesuggereerde hellingen 35%
Aantal maaigebieden 4

NAVIGATIE EN APPARATUUR

Bluetooth ontvanger Ja
Codeerder Ja
Inclinometer Ja
Gyroscoop Ja
Kompas Nee

STANDAARD UITRUSTING

Kabellengte 100 m
Pennen 100 stuks
Oplaadstation Ja
Basis beschermkap Ja

VEILIGHEID

Sensor obstakeldetectie Op cover
Lift sensor Op hendel
Antitilt sensor Ja
Noodstop Ja
Aandrijving 2 WD
PIN code Ja

TOTALE AFMETINGEN

Gewicht (incl batterij) 12,2 kg

Video