Welkom bij 123tuinmachine.nl de webwinkel voor uw tuinmachine

Actie

iRobot Scooba 450 robotdweil

De nieuwe Scooba 450 robotdweil is de enige robot die het schrobben van vloeren aanpakt, zodat u dat niet hoeft te doen. Vul de tank, druk op 'CLEAN' en de drievoudige cyclus van de  Scooba 450 robotdweil gaat automatisch uw vloeren vegen en vooraf inweken en ze vervolgens schrobben en dweilen. Hierbij wordt vastgekoekt vuil aangepakt en wordt meer dan 99,3% van de bacteriën weggewassen.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 3 Werkdagen

Normale prijs: € 699,00

Aanbieding € 599,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

iRobot Scooba 450 robotdweil

De nieuwe Scooba 450 robotdweil robotdweil levert maximale schoonmaakprestaties. 

De kern ligt in de iRobot inweektechnologie, ontwikkeld als onderdeel van de drievoudige cyclus van het reinigingsproces. De Scooba 450 robotdweil pakt vastgekoekt vuil aan zodat u dat niet hoeft te doen en wast daarbij 99,3% van de bacteriën weg.* 

 

De drievoudige cyclus van het Scooba-reinigingsproces 
Het revolutionaire nieuwe Scooba-reinigingsproces met driedubbele cyclus is gebaseerd op professionele vloerreinigingsmiddelen en is volledig opnieuw ontworpen om harde vloeren drie keer beter te reinigen dan ooit tevoren. 

Het werkt als volgt: 

 • Cyclus 1 Vegen en inweekmiddel: De Scooba 450 robotdweil bereidt de vloer voor door los vuil en stof op te vegen en een dun laagje water of iRobot reinigingsmiddel voor harde vloeren op de vloer te plaatsen om vastgekoekt vuil in te weken.
 • Cyclus 2 Schrobben en dweilzuigen: Een krachtige schrobborstel draait op meer dan 600 RPM en verwijdert vuil terwijl de zuigmond vuil water van de vloer opzuigt.
 • Cyclus 3 Dweilen en afwerken: de Scooba 450 robotdweil rondt af met een laatste cyclus van dweilen en afwerken, zodat het enige wat achterblijft een schone vloer is. Gebruik Scooba 450 robotdweil overal waar u een dweil en emmer zou gebruiken, inclusief tegels, vinyl, linoleum, marmer, leisteen, steen en verzegeld hardhout. In tegenstelling tot een dweil die vuil water hergebruikt, gebruikt Scooba 450 robotdweil altijd vers reinigingsmiddel van begin tot eind.

 

Gemakkelijk te gebruiken 
Vul gewoon de robot op en druk op CLEAN. Scooba 450 robotdweil is eenvoudig te gebruiken van begin tot eind: 

 • De robotdweil is gemakkelijk te vullen en legen: Vul en leeg de tank in een paar seconden zonder gedoe. • Twee reinigingscycli: Kies uit een volledige cyclus van 40 minuten of de cyclus van 20 minuten voor kleinere ruimten.
 • De robotdweil reinigt met water of iRobot Reinigingsmiddel voor harde vloeren: Gebruik water of iRobot Reinigingsmiddel voor harde vloeren voor een diepere reiniging om bacteriën weg te wassen.
 • Scooba DryDock™-standaard voor opladen en drogen: Beschikbaar als accessoire. Begint de fluisterstille droogcyclus van de robot en biedt een compacte opslag.
 • De robotdweil vermijdt verboden gebieden: Een Virtual Wall® houdt de Scooba in kamers die u wilt reinigen en zorgt dat hij uit kamers blijft die u wilt overslaan
 • Compatibel met Roomba®-accessoires: Scooba 450 robotdweil is compatibel met Virtuele Muren, acculader en batterijen van Roomba.
 • Communiceert met u: De informatieknop en hoorbare signalen geven u inzicht in het gedrag van de robot.
 • Eenvoudig te reinigen: Verwisselbare reinigingskop zorgt voor gemakkelijke toegang tot borstels en zuigrubbers om snel met de hand schoon te maken.
 • Kleurcode: De aanraakpunten van de robot waarmee u het meeste te maken zult krijgen zijn geel gecodeerd.


iAdapt®-responsieve navigatietechnologie 

Met behulp van iAdapt-technologie, het geavanceerde systeem van software en sensoren dat wordt gebruikt in de wereldberoemde Roomba, biedt Scooba 450 robotdweil volledige reinigingsdekking van elke gedeelte van uw vloer. iAdapt is aangepast voor natte vloeren om de timing tussen terugkerende rondjes op de vloer te optimaliseren. 

 • De robotdweil heeft een breed dekkingsgebied: Een volle tank schrobt tot 27 m2 voordat het nodig is om bij te vullen.
 • De robotdweil maakt meerdere rondjes: Wast elk onderdeel van uw vloer meerdere keren om de meest grondige dekking die maar mogelijk is te bieden.
 • De robotdweil zal muren en meubilair niet beschadigen: Bumpersysteem is gevoelig voor contact en stelt de robot in staat helemaal tot aan de randen te reinigen zonder schade te veroorzaken. Zachte bumper heeft een niet-markerende strook ter voorkoming van schade aan meubilair en markering van muren.
 • De robotdweil volgt de muur: Verwijdert stof en vuil naast wanden, plinten en randen.
 • De robotdweil ontziet vloerkleden en trappen: Slimme, ingebouwde sensoren helpen Scooba vloerkleden, tapijten, trappen en andere verlagingen te vermijden.

 

Specificaties:


Afmetingen van het pakket: 46.7 x 13.2 x 43.2 cm 

Gewicht van het pakket: 6,6 kg 

Afmetingen van de robot: 36,6 cm in diameter, 9,1 cm in hoogte 

Gewicht van de robot: 3,7 kg 

De beperkte garantie van de iRobot geldt niet voor storingen of problemen die veroorzaakt worden door producten of apparatuur die niet door iRobot Corporation erkend worden. 

*Wanneer hij wordt gebruikt zoals voorgeschreven met iRobot® Reinigingsmiddel voor harde vloeren, tonen laboratoriumresultaten verwijdering van de bacteriën Escherichia coli en Staphylococcus aureus na twee rondjes van de Scooba vloerschrobbende robot. Individuele resultaten kunnen variëren.

 

 

Wat zit er in de doos:

 • 1 iRobot Scooba 450 robotdweil 
 • 1 oplaadbare batterij
 • 1 batterijoplader
 • 1 Virtual Wall
 • 1 fles van 118 ml met iRobot Reinigingsmiddel voor harde vloeren
 • 2 jaar beperkte fabrieksgarantie op Robot, 6 maanden beperkte fabrieksgarantie op batterij

Video