Welkom bij 123tuinmachine.nl de webwinkel voor uw tuinmachine

Samsung Navibot Cornerclean SR10F71UB

De Navibot Cornerclean is bijna gelijk aan de Navibot Light, maar maakt nog efficiënter schoon en doet dit met nog minder geluid. Daarbij is deze stofzuigrobot lichter en slechts 8 cm hoog, waardoor hij nog makkelijker overal onderdoor kan. Hij kan bovendien tot wel 100 minuten schoonmaken. Met Visionary Mapping Systeem en Virtual Gard.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 519,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

Onder de koffietafel, rondom de bank en door de hal naar de naastgelegen ruimte- de Samsung NaviBot Light Cornerclean stippelt de meest efficiënte route in uw huis uit dankzij zijn visionaire coördinatiesysteem. 

Deze robot weet waar hij moet stofzuigen en waar niet: of het nu gaat om een gevoelig tapijt of om uw favoriete elektronische apparatuur, de NaviBot is uitgerust met 37 sensoren om uw waardevolle spullen automatisch waar te nemen en te beschermen.

High-tech navigatie in de woonkamer

Dankzij het Visionary Mapping™ System navigeert de Navibot zich gemakkelijk door uw huiskamer. Met behulp van een camera die 30 beelden per seconde registreert, weet de Navibot precies waar hij heen moet en waar hij al is geweest. Aan de hand van de geregistreerde beelden zet de Navibot Cornercleaneen automatisch schoonmaakpatroon in kaart, waarmee hij tot 93% van het toegankelijke vloeroppervlak bereikt (3mx3m/10min).

Virtual Guard

De Navibot Cornercleanbiedt u twee handige mogelijkheden om uw ruimte te beschermen. Met  één druk op de knop kunt u de Virtuele omheining activeren die voorkomt dat de NaviBot uw huisdieren lastig valt of in de buurt van waardevolle meubels komt. U kunt ook kiezen voor Virtuele gids, waarbij de ruimtes gezogen worden in de volgorde die u heeft ingesteld.

Met drie dieptesensoren voor het detecteren van de randen van traptreden en andere oppervlakken zal hij niet vallen. Mocht hij toch vallen dan schakelt hij zichzelf direct uit. Verder is de Samsung Navibot Cornercleanuitgerust met drie anti-beknellingssensoren waardoor hij alle snoeren en tapijtkwasten die hij tegenkomt automatisch uit de borstels terugrolt.

De Samsung Navibot Cornerclean is stiller en efficiënter dan de Navibot Light. Schoon tot in elke hoek!