Welkom bij 123tuinmachine.nl de webwinkel voor uw tuinmachine

Samsung Navibot Light SR8750

Onder de koffietafel, rondom de bank en door de hal naar de naastgelegen ruimte - de Samsung NaviBot Light SR8750 stippelt de meest efficiënte route in uw huis uit dankzij zijn visionaire coördinatiesysteem. Deze robot weet waar hij moet stofzuigen en waar niet.


De Samsung Navibot Light SR8750: detecteert obstakels, beschermt waardevolle spullen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 299,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

Of het nu gaat om een gevoelig tapijt of om uw favoriete elektronische apparatuur, de NaviBot is uitgerust met 37 sensoren om uw waardevolle spullen automatisch waar te nemen en te beschermen. Met drie dieptesensoren voor het detecteren van de randen van traptreden en andere oppervlakken zal hij niet vallen. Mocht hij toch vallen dan schakelt hij zichzelf direct uit.

High-tech navigatie in de woonkamer

Dankzij het Visionary Mapping™ System navigeert de Navibot Light SR8750 zich gemakkelijk door uw huiskamer. Met behulp van een camera die 30 beelden per seconde registreert, weet de hij precies waar hij heen moet en waar hij al is geweest. Aan de hand van de geregistreerde beelden zet de Samsung Navibot een automatisch schoonmaakpatroon in kaart, waarmee hij maar liefst 90% van het toegankelijke vloeroppervlak bereikt (3mx3m/10min).

Virtual Guard

De Navibot Light SR8750 biedt u twee handige mogelijkheden om uw ruimte te beschermen. Met  één druk op de knop kunt u de Virtuele omheining activeren die voorkomt dat de NaviBot uw huisdieren lastig valt of in de buurt van waardevolle meubels komt. U kunt ook kiezen voor Virtuele gids, waarbij de ruimtes gezogen worden in de volgorde die u heeft ingesteld.

Verder is de Samsung Navibot Light SR8750 uitgerust met drie anti-beknellingssensoren waardoor hij alle snoeren en tapijtkwasten die hij tegenkomt automatisch uit de borstels terugrolt.

Verschillen met andere Navibots

De Samsung NaviBot Light SR8730 heeft exact dezelfde specificaties als de Samsung NaviBot Light SR8750, alleen is hij grijs in plaats van zwart. 

Deze robotstofzuiger is net zo slim als dat hij schoonmaakt!