Welkom bij 123tuinmachine.nl de webwinkel voor uw tuinmachine

Actie

Honda HF2417 HT zitmaaier

Een professionele zitmaaier met een maaibreedte van 102 cm, synchroon snijdende messen, Versamow™ mulchsysteem en elektrische grasuitworp.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 5.399,00

Aanbieding € 4.779,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

Maak korte metten met een groot gazon.

Een premium zitmaaier van Honda is de beste tuinmachine die u kunt hebben. Maaien, mulchen en het verzamelen van bladeren op een groot gazon, in een park of op een sportveld wordt zo wel heel makkelijk. Sterker nog, hij zit zo comfortabel dat u er niet meer af wilt.

Hoe de conditie van het gras ook is, ze geven u altijd het gewenste resultaat. En een grote glimlach als het werk erop zit.

Deze zitmaaiers zijn gebaseerd op een verzameling eenvoudige en innovatieve technologische ideeën. Maar dat is niet het enige wat ze onderscheidt van de rest en waardoor ze onbetwistbaar de beste zijn.

U weet wat het verschil is zodra u de glanzende afwerking met rode lak ziet. De manier waarop de platen op elkaar aansluiten, het materiaal van het zitvlak, het stevige stuur en de manier waarop de bedieningselementen in uw hand aanvoelen – u zult uw handen er niet vanaf kunnen houden. Gebouwd rondom een sterk chassis, met een robuuste gietijzeren vooras en een sterke en onderhoudsarme V-twinmotor, hebben deze machines vele andere functies die bewijzen waarom een Honda een uitstekende keuze is.

Meer dan alleen een zitmaaier

Ze hebben een uniek luchtstroomsysteem, gecreëerd door Honda, dat u ultieme opvangprestaties biedt. Geen verstoppingen meer in het opvangkanaal, en uw gazon gaat er steeds beter uitzien, al vanaf het eerste gebruik. Ook hebben ze Versamow®, een regelbaar mulchsysteem. Met de juiste hoogte-instelling helpt dit systeem u een natuurlijke meststof te maken tijdens het maaien.

Als u een passie heeft voor tuinieren, of het nu in uw eigen tuin is of in die van een ander, nemen onze zitmaaiers u echt veel werk uit handen bij het maaien en bladvrij houden van het gras. U krijgt altijd een perfect resultaat - elke keer als u hem weer tevoorschijn haalt.

Sterke performers

Het maaien van het gras of het verzamelen van bladeren duurt uren minder lang door de hydrostatische aandrijving op onze premium zitmaaiers. Maar, als u ervan geniet, kunt u natuurlijk alle tijd nemen die u wilt. In dat geval kunt u het tempo eenvoudig verlagen en het sterke koppel, geproduceerd door de V-twinmotor, gebruiken om soepel op de door u gewenste snelheid te rijden, zonder dat het gras daardoor minder goed gemaaid wordt.

STOERE MAAIER

0 tot 60 mph – hij is sneller dan de meeste supercars en maait gras.

Innoveren, grenzen verleggen en buitengewone technologische snufjes creëren is wat wij doen. En we bereikten dat met dit unieke en eenmalige project waar we veel plezier aan hebben beleefd.
De uitdaging was om 's werelds snelste grasmaaier te bouwen, waarbij we het originele uiterlijk van onze premium zitmaaier zouden behouden - en waarmee we natuurlijk gras zouden kunnen maaien! 

We hebben een volledig nieuw chassis geïnstalleerd, op maat gemaakt van staallegering met hoge sterkte met een 100 bhp 1000 cc V-twinmotor, van origine afkomstig uit een Honda VTR1000 Firestorm motorfiets. Het eindproduct kan een topsnelheid behalen van 130 mph.

Versamow™ selectief mulchsysteem

Met één handbeweging bepaalt u of het Versamow™ systeem van Honda het maaisel in de zak moet opvangen of dit moet versnipperen en als natuurlijke meststof over het gazon moet verspreiden.

Optiflow™

Een ventilatorsysteem onder het maaidek verbetert de luchtstroom tussen het maaidek en de grasvangzak met hoge luchtstroom. Het verbetert de opvangprestaties van uw grasmaaier aanzienlijk.

Elektrische grasuitworp

Met één druk op de knop wordt de grasvangzak elektrisch geopend en geleegd.

Synchroon snijdende messen

De beide messen hebben een overlappend snijvlak waardoor er heel precies gemaaid kan worden en er geen stukken worden overgeslagen tijdens het draaien.

Functies

Mesremkoppeling Elektromagnetisch
Optiflow Ja
Legen graszak Elektrisch
Aantal posities maaihoogteregeling 7
Geluidswaarde - geluidsniveau (dB(A)) 100
Mulchen Versamow™ selectief mulchsysteem
Uitworpscherm Optie
Trekhaak Optie

Afmetingen

Lengte (mm) 2480
Breedte (mm) 1050
Hoogte (mm) 1120
Drooggewicht (Kg) 237

Maaien

Maaibreedte (cm) 102
Aantal messen 2
Synchroon of asynchroon Synchro
Maaihoogte (mm) 30 - 90
Inhoud grasvangzak (Liter) 300
Grasopvangtijd per 100m2 gazon (mins:secs) 0.07847222222222222
Mulchtijd per 100m2 gazon (mins:secs) 0.029861111111111113

Motor

Motor 4-takt OHC V-Twin
Cilinderinhoud (cc) 530
Motormodel GCV530
Motorvermogen ((kW/tpm)) 9,4/2.800
Inhoud brandstoftank (Liter) 8.4
Motoroliecapaciteit (Liter) (Liter) 1.15
Type overbrenging Variabel: Hydrostatisch
Snelheid ((km/u)) Traploos variabel 0 tot 8.2

Banden

Achterbanden (diameter x breedte - velgmaat) (inch) 15 x 6,00 - 6
Voorbanden (diameter x breedte - velgmaat) (inch) 18 x 8,50 - 8
Draaicirkel (m) 1.8