Welkom bij 123tuinmachine.nl de webwinkel voor uw tuinmachine

Actie

Honda EU10i Generator

1000 W draagbare Honda EU10 invertergenerator met hoge kwaliteit spanning.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Normale prijs: € 1.049,00

Aanbieding € 939,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

Altijd spanning in de buurt.

Deze superstille generatoren kunt u overal gebruiken. Ideaal voor kampeeruitjes en tijdens het toeren met de caravan, want ze leveren zuivere en betrouwbare spanning op afgelegen locaties. Ze zijn ook heerlijk licht – dus u hoeft zelf maar weinig energie te leveren om ze te dragen.

Een Honda draagbare generator mag dan wel klein zijn, toch zit hij boordevol functies en innovaties die samen zuivere spanning leveren voor gevoelige elektronische buitenapparatuur. Door de combinatie van lichtgewicht materialen, het design en de ergonomische handgreep is deze generator makkelijk op te tillen en te dragen.

Geen stoorzender

Honda generatoren zijn stiller omdat hun behuizing met geluidsdemping en hun unieke uitlaatdempingssysteem het motorgeluid aanzienlijk dempen. Heel belangrijk als u graag in stilte wilt genieten van de mooie natuur.

Zorg dat u een echte Honda aanschaft.

Dat het rood is, betekent nog niet automatisch dat het ook een Honda is. Hoge kwaliteitsnormen zijn gekoppeld aan een premium product, dus vertrouw niemand die u vertelt een product te hebben dat net zo goed is. Niets is vergelijkbaar met een Honda generator, met zijn unieke invertertechnologie die garant staat voor soepele en ononderbroken spanning (zie afbeelding linksboven). U kunt veilig uw laptop aansluiten, of welk ander gevoelig elektronisch apparaat dan ook; er is geen oververhittingsgevaar.

Dankzij het unieke Eco-Throttle™ lastgevoelige apparaat gaat het motortoerental omhoog als de belasting toeneemt. Dit gebeurt automatisch en direct, zodat de generator altijd aan de vraag kan voldoen. Dus als u even een koffiepauze wilt inlassen, kunt u gewoon de waterkoker aanzetten zonder dat uw laptop het begeeft. Als het water gekookt is, brengt Eco-Throttle™ het toerental weer stilletjes naar beneden – wat u brandstof en geld bespaart.

Veilig en makkelijk

De praktische aansluitingen en bedieningselementen zorgen voor een makkelijk en snel starten en lopen van de generator; vooral omdat de starter, choke, brandstofkraan, aan-knop en stekkers allemaal op hetzelfde paneel zijn bevestigd. Daardoor gaat het starten en bedienen van de machine makkelijk en handig. En dankzij onze olieniveaubeveiligingstechnologie gaat de motor automatisch uit als het olieniveau onder een veilig niveau komt.

Zuiver vermogen

De draagbare generator is voorzien van een uniek invertersysteem dat zorgt voor een constante stroom zuivere en soepele spanning voor gevoelige apparatuur. Het werd door Honda ontwikkeld in 1987, en werkt samen met een lastgevoelig apparaat dat spanning van topkwaliteit levert en deze aanpast aan de aangesloten apparatuur. En de kwaliteit is net zo goed als de kwaliteit die u thuis gewend bent.

 

Twee keer zoveel vermogen als u dat nodig hebt.

Draagbare generatoren kunnen aan elkaar gekoppeld worden met behulp van een parallelkabel die het uitgangsvermogen verdubbelt. Op deze manier verbonden kunnen ze met gemak een klein hospitality-evenement aan of een airconditioningsysteem in een camper laten werken. Twee kleinere generatoren zijn soms makkelijker te vervoeren dan één grote, en eenmaal op hun plek kunt u ze aan elkaar koppelen en zo het uitgangsvermogen verhogen.

Oil alert™

Dit is een handige functie die schade aan uw motor voorkomt door deze automatisch uit te schakelen als het olieniveau te laag wordt.

DC-uitgang

De DC-uitgang levert maximaal 12 ampère voor het opladen van een accu. (U heeft hiervoor wel een optionele kabel nodig).

Lichtgewicht

Honda generatoren zijn niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook makkelijk te verplaatsen en op te bergen. Omdat ze zo licht in gewicht zijn, zijn ze makkelijk te verplaatsen, ongeacht de klus die u uitvoert.

Extra stil

Hij is zo stil dat u nauwelijks merkt dat hij er is. De geluidswerende demper, behuizing en akoestische panelen beperken het geluid van de Honda eu 10 aanzienlijk.

Eco-throttle™

Dit is een slimme Honda technologie die automatisch het toerental van de motor aanpast aan de belasting. Dit bespaart brandstof, verlengt de levensduur van de motor en draagt bij aan een stillere werking.

Parallel bedrijf

Met gebruik van de originele Honda parallelkabels kunt u twee EU10i, twee EU20i, twee EU30i, twee EU30is, of twee EU26i generatoren met elkaar verbinden om het vermogen te verdubbelen. Let op: u kunt alleen twee identieke units parallel met elkaar schakelen.

Generator

Spanningsregeling Inverter
Type Mono-fase
Max. vermogen (230 V) (W) 1 000
Continu vermogen (230 V) (W) 900
Nominale spanning (V) 230
Nominale frequentie (Hz) 50
Stroomsterkte (maximaal) (A) 3,9
Gelijkstroomuitgang 12V / 8A

Motor

Model motor GXH50
Motor 4-takt, OHV, 1 cilinder
Cilinderinhoud (cm³) 49.4
Boring x slag (mm) 41.8 x 36
Motorsnelheid (rpm) 4 500 max
Koelsysteem Geforceerde luchtkoeling
Ontstekingsysteem Transistor
Motoroliecapaciteit (l) 0,25
Inhoud brandstoftank (l) 2,1
Nominale bedrijfsduur 3h30
Startsysteem Repeteerstart
Geluidsniveau bij werkstation (dB(A)) 70
Gegarandeerd Geluidsverm. niveau (dB(A)) 87

Afmetingen

Lengte (mm) 451
Breedte (mm) 242
Hoogte (mm) 379
Gewicht (kg) 13

Video