Welkom bij 123tuinmachine.nl de webwinkel voor uw tuinmachine

Actie

Honda EC3600 Generator

3600 W condensatorgenerator voor elektrische gereedschappen met hoge weerstand.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 1.279,00

Aanbieding € 1.199,00

Webshopkeurmerk

 

Good service Groot assortiment A merken
Good service Deskundig advies
Good service Goede service
Good service Gratis verzending vanaf €100,-
Good service Lage prijzen
Good service Niet goed, geld terug
Good service Betalen bij afleveren (+2%)
Good service  Gratis retourneren


266 klanten beoordelen ons:

 

Webshop keurmerk 123Product.nl

 

Veilig betalen bij 123Product.nl

Productbeschrijving

Details

 

De betrouwbare generatoren die net zo lang doorgaan als uzelf.

Duurzame generators zijn uw beste vriend op de industriële en commerciële werkplaats. Deze werkpaarden zijn onvermoeibaar – robuust gemaakt voor lastige omgevingen - en ze zijn de eerste keuze voor ruig buitengebruik en verhuurbedrijven.

KLAAR VOOR HET WERK

Dit zijn no-nonsensegeneratoren voor als u serieus werk te doen hebt.

Als u te maken hebt met een noodsituatie, is een stroomstoring wel het laatste wat u kunt gebruiken. Deze duurzame Honda generatoren zijn – net als onze hulpdiensten – voorbereid op elke uitdaging. Ze zijn robuust en betrouwbaar – u tilt ze uit het voertuig, plaatst ze op de grond en zet ze aan – dat is alles. En u hebt direct betrouwbaar vermogen op elke locatie.

BETROUWBARE COMPAGNONS

Investeer alleen in een originele Honda.

Als het gaat om een generator op een bouwplaats, wilt u niet besparen op de kwaliteit. Kies altijd voor een Honda voor werkzaamheden die met zo weinig mogelijk gedoe gedaan moeten worden. Ze zijn robuust en altijd klaar voor de start.

Volop energie

Eenvoud en kosteneffectiviteit gaan hand in hand met een condensator-/inductiegenerator type EC. De uitgangsspanning is perfect geschikt voor verbruikers met weerstand zoals boormachines, cirkelzagen en betonbrekers. De elektronische spanningsregeling (AVR) zorgt voor een betere spanningscontinuïteit en -stabiliteit, en levert een stabiele, zuivere spanning (linksboven). De AVR-technologie op de ECT 7000 P verbetert de prestaties van inductieve verbruikers zoals compressoren, lasmachines en halogeenspots. 

STROOM VAN DE TAP

Ze blijven maar gaan en gaan en gaan…

Doordat hij zeer onderhoudsarm is, is de duurzame Honda generator ideaal voor een non-stop werkomgeving. Eenmaal aan het werk, doen ze alles wat u van ze vraagt. En omdat ze een constant toerental hebben, is de stroomvoorziening altijd direct klaar voor gebruik. De driefasengeneratoren hebben voltageopties van 250 V en 400 V, voor uiteenlopende toepassingen.

Dankzij de praktische stopcontacten en bedieningselementen gaat het starten en bedienen van de generator snel en makkelijk. U hoeft hem alleen maar te starten en zijn werk te laten doen, want de unieke olieniveaubeveiliging™ zal de motor automatisch uitschakelen als het olieniveau beneden een veilig niveau zakt. Zo veilig als veilig kan zijn.

Soepele loop

Honda heeft een motorsteunsysteem in het duurzame stalen frame gebouwd. Deze rubberen schokdempers zijn aan beide kanten van de motor geplaatst, met een kanteling van 45˚, en dempen de trillingen van de motor van de toch al stille machine aanzienlijk. Mooi en soepel op hun best.

 

Oil alert™

Dit is een handige functie die schade aan uw motor voorkomt door deze automatisch uit te schakelen als het olieniveau te laag wordt.

Transportwielen

Alleen aan de slag? Een generator kan lastig te verplaatsen zijn. Daarom hebben we een soepele en stabiele wielenset toegevoegd, zodat u ook in uw eentje de unit makkelijk kunt verplaatsen.

Verbeterd antitrilsysteem

Onze 45° gekantelde rubberen motorsteunen dempen trillingen veel beter dan de standaard gebruikte rechte rubberen steunen

Generator

Spanningsregeling Condenser
Type Mono-fase
Max. vermogen (230 V) (W) 2 600
Continu vermogen (230 V) (W) 3 400
Nominale spanning (V) 230
Nominale frequentie (Hz) 50
Stroomsterkte (maximaal) (A) 15

Motor

Model motor GX270T
Motor 4-takt, OHV, 1 cilinder
Cilinderinhoud (cm³) 270
Boring x slag (mm) 77 x 58
Motorsnelheid (rpm) 3 000
Koelsysteem Geforceerde luchtkoeling
Ontstekingsysteem Transistor
Motoroliecapaciteit (l) 1,1
Inhoud brandstoftank (l) 5,3
Nominale bedrijfsduur 3h
Startsysteem Repeteerstart
Geluidsniveau bij werkstation (dB(A)) 85
Gegarandeerd Geluidsverm. niveau (dB(A)) 97

Afmetingen

Lengte (mm) 800
Breedte (mm) 550
Hoogte (mm) 540
Gewicht (kg) 58